Binnenvaart voor ZZP’ers

Bemiddeling voor ZZP’ers

Wij bieden als bemiddelaar een helpende hand voor de bemiddeling tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Niet alleen als afloskapitein, maar ook als aflosmatroos of- stuurman kunt u bij ons terecht.

Hoe werkt het?

Wij voorzien in de benodigde verzekeringen en nemen voor u de administratie hiervan uit handen. Ook bent u bij ons verzekerd voor wanneer uw opdrachtgever niet wilt betalen of bij faillissement van de opdrachtgever. Daarnaast betalen wij u altijd binnen 1 week uit.

Hoe werkt het?

  • Na het intakegesprek en ontvangst van uw bedrijfsgegevens, KvK- & BTW nummer en geldige vaardocumenten, gaan wij met u een raamovereenkomst aan. Daarna kan elke opdracht schriftelijk worden bevestigd.

  • Wij verwachten dat u ervaring in de binnenvaart heeft en beschikt over de benodigde en geldige vaardocumenten. Ook vragen wij van u goede motivatie en betrokkenheid met respect voor mens en materiaal.

  • Na afloop van de opdracht stuurt u uw factuur voor de gewerkte uren en eventueel gemaakte onkosten naar ons. Wij zorgen dat deze binnen 7 dagen wordt uitbetaald!

Betaling binnen 7 dagen

Wij betalen u als ZZP’er altijd binnen 7 dagen uit.

Altijd verzekerd van betaling

Zelfs wanneer de opdrachtgever failliet gaat of niet wilt betalen, bent u bij ons altijd verzekerd van betaling.

Duidelijke afspraken

Wij werken met een raamovereenkomst en leggen hierin duidelijke afspraken met u vast, overige afspraken zijn schriftelijk overeen te komen.

Wij doen de administratie

Na afloop van de opdracht stuurt u uw factuur naar ons. Wij verzorgen de facturatie naar de opdrachtgever en nemen voor u alle zorg uit handen!

Wij hebben werk voor jou.